Frissen Fejérből

2022.02.28. 10:00

Tapssal ünnepeltek Székesfehérváron

Egy operettől operáig tartó délutáni programmal köszöntötte a megyeszékhely a városban élő szépkorúakat

Palocsai Jenő

Vargha Tamás országgyűlési képviselő maga is a gálaműsor szereplője lett pár pillanatra

Forrás: Pesti Tamás/Fejér Megyei Hírlap

A Köszönjük Magyarország programsorozatának egyik fontos állomása volt a szépkorúak köszöntése Székesfehérváron. A program azért jött létre, hogy a pandémia miatt elmaradt lehetőségeket pótolni lehessen. A korábbi időszakban a művészek nem tudtak fellépni, nem volt módjuk találkozni a közönséggel, így a nyugdíjasokkal sem.

Így léphetett fel szombaton kora délután a civil központ színpadán Tarján Péter és Berkes Gabriella. Mielőtt felcsendültek volna az örökzöld dallamok a jól ismert operettekből és operákból, Vargha Tamás állt ki a sorokat szinte teljesen megtöltő idősek elé. Székesfehérvár országgyűlési képviselője úgy fogalmazott: 

– Most, húsvéthoz közeledvén, szeretnénk az időseket így is köszönteni, és egyben megköszönni az ő munkájukat, vagyis azt, hogy a várost azzá tették, ami ma. Persze azért is köszönet jár nekik, hogy napjainkban is kiveszik a részüket a feladatokból, hiszen vigyáznak unokáikra, dédunokáikra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában