Elismerés

2021.12.30. 07:05

A szabadhídvégiek a legjobb házigazdák a P. Mobil szerint

Miután elhangzik a P. Mobil együttes neve, valószínűleg sokak fejében felcsendül egy-két hozzájuk köthető ismert sláger, netán csak elismerően bólogatnak: igen, tudjuk, kikről van szó.

Budai-Horváth Anett

Jobb szélen a Fejér megyei település polgármestere, Pap László

Forrás: T. Erika / P. Mobil

Fotó: Picasa

A számtalan tagcsere és a névváltás sem akadályozta a P. Mobil együttest abban, hogy az 1970–1980-as években a magyar könnyűzenei élet egyik meghatározó zenekarává váljon. A siker, mondhatni, azóta töretlen, hiszen továbbra is számtalan helyen találkozhatunk a tagokkal, tombolhatunk koncertjeiken. Az idei nyáron Szabadhídvégre is eljutott az együttes, amelynek tagjai noha nem hirdettek versenyt, mindig is értékelték és értékelik, ha minőségi fogadtatást kapnak az adott koncerthelyszínen. Ebben az esztendőben a legjobb házigazda címet Szabadhídvég nyerte el általuk, ami nagyon megtisztelő és örömteli volt a község számára. A P. Mobil egyébként augusztus első hétvégéjén lépett fel a faluban, ahol egy ingyenes, nagy sikerű koncerttel ajándékozták meg a kilátogatókat. Mintegy ezer fő tombolta és énekelte végig a két és fél órás bulit. Akadt olyan rajongó is, aki több száz kilométert tett meg azért, hogy részese legyen ennek a fantasztikus élménynek – tudósítottunk akkor. Pap Lászlótól, Szabadhídvég polgármesterétől megtudtuk, a díjról e-mailben értesült. Ezt követően Budapesten, egy zárt körű koncert keretében zajlott a díjátadó, amelyen a polgármester személyesen vett részt, s így ő vette át a megtisztelő címről szóló oklevelet az együttes tagjaitól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában