jelentkezz te is!

2019.03.29. 07:31

Versnagykövet kerestetik Martonvásáron

A Brunszvik-Beethoven Kulturális Központ (BBK) a költészet napja alkalmából pályázatot hirdetett, amelyben Martonvásár versnagykövetét keresik.

Bokros Judit

Az MTA Brunszvik-kastélyban működő Agrártudományi Kutatóközpontja a szép parkkal és az előkerttel Martonvásár központjában van

Fotó: Pesti Tamás/Fejér Megyei Hírlap

A felhívásra április 7-ig lehet jelentkezni csoportosan vagy egyénileg, korosztálytól függetlenül, és nem csupán martonvásáriaknak. Aki úgy dönt, hogy indul, annak saját versét, slam poetry művét vagy megzenésített költeményét kell előadnia egy háromfős zsűri előtt április 12-én. Jelentkezni ugyanezen mű előadásával lehet, amelyet videón kell elküldeni április 7-ig a [email protected] címre. A megmérettetés napján, a BBK-ban a 17.30-kor kezdődő fölvezetés után 18 órától léphetnek színpadra a versenyzők a versgálán, amelyet beszélgetés követ Quintus Konrád színésszel, rendezővel, majd kihirdetik az eredményt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában