Színház

2018.06.29. 10:00

Örmény üzenet magyar közönségnek Velencén

Június 30-án, a velencei Esztrád Színházban két izgalmas elő­adással készül az Artashat Örmény Nemzetiségi Színház. Nem kell megijedni, magyarul játszanak, de örmény vonatkozású témákat hoznak a tópartra.

S. Töttő Rita

Az örmény színház két darabbal is készül szombatra

Fotó: a társulat

Szombaton 17 órakor a Gigosz című mesejátékot, 20.30-kor pedig az Ajakrúzs N°4 című komédiát láthatja a közönség a velencei Esztrád Színházban. Az Ajakrúzs N°4 című örmény darab premierjére 2017 szeptemberében került sor. Ovszanna Szarkiszjan örmény rendezőnő – hazájában elismert rendező és producer – a darab ajánlásakor elmondta: ezt a darabot a humor és az örmény hagyományok miatt, kiemelten a magyar közönség számára választotta. A komédia új szerepeosztással áll a közönség elé, hiszen Szargisz, a férj szerepében Zakariás Mátét és Gohár szerepében Nemcsók Nórát láthatjuk a színpadon.

Az örmény színház két darabbal is készül szombatra
Fotó: a társulat

A Gigosz pedig évek óta sikeresen futó meséje a társulatnak. Most Siran szerepében új társulati tagot köszönthetünk Nemcsók Nóra személyében. A színésznő legfőképpen az Életképek sorozatból lehet ismerős a nézőknek, de sok színházi szerepe is megalapozta ismertségét. A színésznő édesanyja felmenői révén félig örmény származású.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában