Közeleg a döntő

2018.03.26. 16:21

Ifjú szavalók mentorai – sorsolást tartottak a Versünnepre

Hétfőn kisorsolták a Székesfehérvári Versünnep tizenkét döntősének színész mentorait.

Bokros Judit

A színházban tartották a sorsolást, Mészáros Attila alpolgármester részvételével

Fotó: Koppán Viktor Dávid/Fejér Megyei Hírlap

Március elején dőlt el, ki az a tizenkét fiatal középiskolás, aki bejutott a kilencedik alkalommal szervezett, Székesfehérvári Versünnep döntőjébe. Hétfőn pedig, a Vörösmarty Színházban mentorsorsolást tartottak. Vagyis ekkor derült ki, melyik fiatalt melyik színművész készíti föl az április 21-ei döntőre.

A színházban tartották a sorsolást, Mészáros Attila alpolgármester részvételével
Fotós: Koppán Viktor Dávid/Fejér Megyei Hírlap

A teátrum galériáján Mészáros Attila alpolgármester köszöntötte a jelenlévő diákokat és színészeket a felkészítő munka nemes vállalásának fontosságát méltatva. Ezután következett a sorsolás, a fiatalok izgatott várakozása közepette. A párosok pedig a következők: Tűzkő Sándor Bakó Fanni, Kerkay Rita Jenei Márton, Lábodi Ádám Kerényi Réka, Kozáry Ferenc Baráth Eszter, Kelemen István Nyári Ádám, Juhász Illés Szűcs Panna Villő és Jónás Olivér, Varga Lili Varga Eszter, Váradi Eszter Sára Ferenczy-Nagy Boglárka, Láposi Réka Tóth András Bence, Matuz János Mátics Anna és Somos Máté mentora lesz.

Mostantól tehát kezdődhet a közös felkészülés, hogy a szűk egy hónap múlva rendezendő döntőn minél magával ragadóbb szavalatok vegyék le a zsűritagokat a lábukról.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában