ENYING 

2018.02.05. 07:30

Sokszínű programsorozat három napon át

A Kultúrházak éjjel-nappal eseménysorozat keretén belül, három napon át várták programokkal a Vas Gereben Művelődési Házba látogatókat.

Szanyi-Nagy Judit

ff

Péntek este dartsversennyel nyitották a rendezvénysorozatot. A versenyben első helyen végzett Bata Gergő, a második Mohai István, a harmadik Pómizs István lett. A gyermekkategóriában Mohai Benedek aratott győzelmet.

Szombaton egymást érték az események. A Rozmaring nyugdíjasklub tagjaival közösen fánkot készíthettek a résztvevők, akik később Kocsis Ági enyingi alkotó fotókiállítását csodálhatták meg – melyet Katóné Szántó Márta nyitott meg -, és retro tematikájú játékos vetélkedőben is kipróbálhatták magukat.

Fánksütés a Rozmaring nyugdíjasklub tagjaival Fotó: Molnár Gábor

Aznap a nagyjából egy órát felölelő szabadulójátékra nyolc csapat jelentkezett, közülük volt, aki egy órán belül, más az idő letelte után találta meg a kincset – tudtuk meg Nemes Diána intézményvezetőtől, aki eredményesnek értékelte a programsorozatot.

A vasárnapot egészséges ételek készítésével és kézműveskedéssel zárták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában