Légy az, aki lehetnél!

2018.01.18. 16:23

Rendhagyó csajos estet tartanak a Barátság moziban

A Kultúrházak éjjel-nappal országos programsorozat keretében várják február 3-án, szombaton 16 órától az érdeklődőket. Mottó: „Építs az erősségeidre, és légy az, aki lehetnél!„.

feol.hu

kapcsolatok

Fotó: Shutterstock

A filmszínház az est bevezetéseként 16 órakor a Jöjj el napfény! című francia romantikus vígjátékot vetíti, melynek témája a változtatás, újrakezdés és olyan színészék közreműködésével készült, mint Juliette Binoche, Xavier Beauvois, Philippe Katerine, Alex Descas és Gérard Depardieu. Claire Denis filmjében egy Párizsban élő vonzó, erős szexuális aurával rendelkező nő (Isabelle), aki elvált festőművészként kezd új életet és igyekszik megtalálni az igaz szerelmet. Vajon sikerül neki?

„Az önmenedzselésedben tudlak motiválni, ha döntöttél, hogy változtatsz. Kis lépésekkel vagy ugrással, felmérjük, hogy hol tartsz most, és hova akarsz eljutni. A lehetséges verziók közül kiválasztjuk a hozzád illőt, a neked megfelelőt. A változtatásodhoz szükséges erőt pedig a megerősödött önbizalmaddal menedzselheted. Csináld, amit szeretsz, tanuld, ami érdekel, és megtalálod az életfeladatodat! Ez az értelmes élet alapja!”

Ezekkel a gondolatokkal motiválja könyveinek és blogjának olvasóit Jakab Gyöngyi nőismereti tréner, akinek előadása a Művészetek Háza kávézójában, este 18 órakor veszi kezdetét.

Az előadás és beszélgetés hangulatához az Arany Páva díjas népzenész, Kiss László Arany Páva-díjas moldvai szerelmes dallamokkal járul hozzá, majd ezt követően a rendhagyó csajos est Horváth Márk és Mits Marci jazzkoncertjével zárul

[caption id="" align="aligncenter" width="1599"] Forrás: baratsagmozi.hu[/caption]

Az eseményre a belépés ingyenes, de a filmvetítésre a férőhelyek korlátozott száma miatt jegyet kell foglalni – írja a Barátság mozi honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában