Négy utca újulhat meg

2024.04.03. 13:16

Útfelújítás: hamarosan indul a kivitelezés

A munkaterület átadása már megtörtént, s napokon belül elindulnak a négy utcát érintő útfelújítás kivitelezési munkálatai Perkátán.

Héjj Vivien

A település több utcája kaphat új aszfaltburkolatot (képünk illusztráció)

Fotó: Elekes Gergő / FMH-archív

Az önkormányzat tájékoztatása szerint a hét első napjaiban megtörtént a perkátai Dózsa György utca, a Peking utca egy szakasza, a Széchenyi utca, illetve a Magyar Falu Program keretében megújuló Szent István utca felújításához kapcsolódó munkaterület átadás-átvétel.

– A terület átadás-átvételen az útszakasz felújításával összefüggésben a közmű szolgáltatók, a kivitelező, illetve az önkormányzat műszaki ellenőre közösen vett részt, és egyeztettük az esetleges kérdéses pontokat. A sokat várt munkálatok így ezen a héten, csütörtökön, a konkrét aszfaltozási munkálatok a jövő héten kezdődnek el – adta hírül az önkormányzat hozzátéve: az egyes útszakaszok munkálataihoz kapcsolódó félpályás útlezárásokról folyamatos tájékoztatást kapnak a helyiek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában