Virágba borult

2024.04.06. 08:00

Szemet gyönyörködtető ajándékokra lelhetünk Tóvárosban

Olvasónk osztotta meg velünk örömét: kivirágzott a városrész valamennyi ajándékfája, s ez minden arra járó arcára mosolyt csal!

Feol.hu

Fotó: Schwerlichovszky László

"Ajándék nekünk, Tóvárosiaknak…"  - ezzel a felütéssel juttatta el levelét szerkesztőségünknek Schwerlichovszky László olvasónk. Így folytatta: 

"Nem oly régen, a városgondnokság 12 db formás, értékes fát ültetett a Iskolatér övezetében. Ajándék a természetvédelemnek, ajándék az egészségünknek és ajándék lelkünknek. Ám az időjárás akkori meglepetései miatt ugyancsak aggódtunk, féltettük a frissen ültetett fákat. Néhány napja, egészségi sétánkat erre irányítottuk, s örömmel vettük észre, valamennyi ajándékfa csodálatosan virágba borult, a természet örömteli mosolyra fakasztott bennünket. Köszönet a Természet Urának. És köszönettel tartozunk a városgondnokságnak, valamint  „támogatónknak” Mészáros Attila alpolgármester úrnak" - fogalmazott, s mi örömmel tesszük közzé a fotókat, melyeket leveléhez mellékelt.

Fotó: Schwerlichovszky László

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában