Öröm volt az együttlét

2024.04.13. 19:00

Sárkeresztúron találkoztak a környék nyugdíjasai (videó)

Szikrázó napsütésben, remek hangulatban jöttek össze Sárkeresztúron a helyi és a környékbeli települések nyugdíjasai. Az alkalom egy apropó nélküli baráti összejövetel volt.

Bokányi Zsolt

Varga Gábor országgyűlési képviselő és Csutiné Túri Ibolya polgármester is részt vettek a hangulatos alkalmon

Fotó: Bokányi Zsolt / FMH

Ludányi Jánosné, a klub szervezője és Nagy László elnök nyitotta meg a rendezvényt, akik elmondták, hogy szeretetet adni és szeretetet kapni csodálatos érzés ezt kívánják a mai alkalomra is. Ezt követően Csutiné Túri Ibolya a település polgármestere köszöntötte a rendezvény szép számmal összegyűlt résztvevőit, és kiemelte – Csodálatos dolog, hogy a környék nyugdíjasai mindig találnak alkalmat egy közös összejövetelre, megélni az együttlét örömét.

A település vezetője, külön köszöntötte a soponyai nyugdíjasklubot, ami néhány napja ünnepelte 30. születésnapját. Varga Gábor országgyűlési képviselő is a meghívottak között volt, és természetesen örömmel köszöntötte az egybegyűlteket, illetve kihangsúlyozta nagyon hálás azért a szeretetért amivel körülveszik őt ezeken az alkalmakon, és hálás a közösség aktivitásáért, továbbá az áldozatos munkáért, amit végeznek a szervezők minden alkalommal. 

Fotó: Bokányi Zsolt / FMH

A műsor további részében a helyi nyugdíjas klub tagjai adtak még rövid műsort, és természetesen nem maradhatott el a szeretetvendégség sem.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában