Ültetésre fel!

2024.04.11. 15:00

Közös virágosításra biztat az önkormányzat

Az abai önkormányzat virágosítási felhívást tett közzé, melyben arra biztatja a helyieket, ültessenek szebbnél szebb virágokat az udvarukba vagy az előkertjükbe, s ezzel tegyék még színesebbé, barátságosabbá a kisvárost. Mindehhez virágokat is biztosítanak.

Héjj Vivien

A lakókörnyezetet is szebbé varázsolják a színes virágok

Fotó: Fehér Gábor / FMH-archív

– Aba falusias jellegű kisváros, ahol természetes, hogy az előkertekben és a házak előtt, az utcai részen virágokat ültetnek el a lakók. Minél több a virág, minél több a zöld, annál barátságosabb Aba, Bodakajtor-Felsőszentiván és Belsőbáránd. A település szépítéséhez az önkormányzat ingyenesen biztosított virágokkal járul hozzá – fogalmaz a felhívásban Aba önkormányzata.

A város által biztosított virágokat bármely abai, bodakajtor-felsőszentiváni és belsőbárándi lakos igényelheti az arra kijelölt nyomtatvány kitöltésével, melyet a polgármesteri hivatalban és a szerelvényboltban lehet igényelni és leadni.

Az önkormányzat egységcsomagokat ad ki, melyekben többféle virág, összesen nyolc palánta van. Ingatlanonként egy egységcsomag kérhető. Az igényléseket április 23-ig fogadják, a virágokat május 4-én, szombaton 10 és 12 óra között lehet átvenni a közösségi ház melletti rendezvénysátornál.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában