A játszótér parkosítását folytatták

2024.04.15. 16:30

Környezetszépítő nap Kőszárhegyen

Tovább folytatódott az áprilisi környezettisztasági akciósorozat Kőszárhegyen. Szombaton környezetszépítő napot tartottak, a játszótér parkosítását folytatták – tájékoztatta lapunkat Kosztolányi Éva művelődésszervező.

V. Varga József

Faültetés a játszótéren

Fotó: Kosztolányi Éva

Szép időben, több mint húszan gyűltek össze a településen az újabb közösségi programra, most is együtt dolgoztak felnőttek és gyerekek. A kisebbek, miután elfáradtak az ültetésben, közös játékkal múlatták az időt.

Az önkéntesek az országfásítási programban nyert 16 fát ültették el, és egy közösségi kiskertet is kialakítottak. A kertbe különböző fűszernövényeket és virágokat ültettek. Elkezdték egy sövénylabirintus kialakítását is, melynek körvonalát levendulával adták meg. A labirintus belsejét egy későbbi alkalommal formálják meg.

– Most szombaton sem maradunk program nélkül, hiszen április 20-án, szombaton délután rendezzük meg immár 17. alkalommal a Kőszár-hegymenetet – tette hozzá Kosztolányi Éva.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában