Fontos hír a Dél-Fejérben közlekedőknek!

2024.04.22. 12:30

Jelentős forgalmirend-változás a kislángi összekötőnél!

Nagymértékben megváltozik a közlekedési rend kedd reggeltől a Kisláng és Soponya közötti összekötőn: több héten keresztül útzárat vezetnek be!

Kecskés Zoltán

Teljes útzárat vezetnek be kedd reggeltől a Soponya-Kisláng összekötőn.

Fotó: Önkormányzat

Az önkormányzat arról tájékoztatott, hogy a  rendkívül erős forgalomra való tekintettel, a kivitelező kérésére – a közlekedők és a területen dolgozók biztonsága érdekében – a Kisláng és Soponya közti útszakaszon április 23-a és május 10-e között, minden nap reggel 7-től este 7 óráig teljes útzár lesz érvényben. Amennyiben a felújítási munkálatok a tervezettnél hamarabb véget érnek, úgy természetesen az utat is azonnal megnyitják a forgalom számára. Mint megtudtuk, az út hivatalos átadója június 1-jén lesz!

Rumpler Tibor polgármesterrel pedig hamarosan egy hosszabb interjút is olvashatnak, melyben érintjük a már említett összekötő utat, valamint több fejlesztést is, nem megfeledkezve a közelgő választásokról sem!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában