Ajánló

2024.04.16. 13:00

Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt kínál programokat a Retro piknik

Bohócműsor, bábszínház, táncház, gyerekkoncert, csocsó, pingpong és retro játékgépek – ezekkel készül az április 20-án, szombaton megrendezésre kerülő rendezvényre az SZKKK a Felsővárosi Közösségi Házba.

Déri Brenda

Fotó: Illusztráció/pexels.com

Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt kínál programokat az SZKKK szombati, 15 órakor kezdődő rendezvényén. A Retro piknik a Kedvcsinálók Társulatával kezdődik, akik bohócműsorral készülnek a legkisebbek számára, majd ezt követi a Batyuszínház bábszínházi előadása, fél 6-kor pedig már az Alba Regia Alapfokú Művészeti Iskola Guba csoportja hívja táncra a résztvevőket. De a felnőttek sem fognak unatkozni, nekik csocsóasztallal, pingpongasztallal, flipperrel, boxgéppel, szkandergéppel készülnek a szervezők, akik a programok mellett arra is ügyeltek, hogy a büfékínálat is retro legyen. Lesz virsli, palacsinta, sportcsoki, téli fagyi. A napot végül a Pitypang zenekar zárja koncertjével  – áll az SZKKK felhívásában. 



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában