Az idei évi választáson is indul

2024.04.05. 15:00

Az idei képviselő-választáson is független jelöltként indul Szigli István

Szigli István, Székesfehérvár 9. egyéni választókerületének önkormányzati képviselője az idei évi választáson is indul. A városrészben élők támogatásáért cserébe pedig ugyanazt ígéri, mint amit eddig: képviseli az ott élők érdekeit és fejleszti a területet.

Déri Brenda

Fotó: Fehér Gábor / FMH

Az önkormányzati képviselő már 30 éve felel a városrészért, ami magába foglalja Feketehegyet, Szárazrétet és Szedreskertet. Ez idő alatt már a harmincmilliárd forintot is meghaladta az az összeg, amelyet – közbenjárásnak köszönhetően – a városrész fejlesztésére fordítottak.

A képviselő megkeresésünkre elmondta: idén is független jelöltként indul a képviselő-választáson és bízik benne, hogy az ott élők ezúttal is bizalmat szavaznak neki június 9-én.

Az erről szóló felhívást egyébként már a választókerületben élőkhöz is eljuttatta, részletezve benne az elmúlt 30 év megvalósult projektjeit.

Kérdésünkre Szigli István elárulta, ha ismét bizalmat szavaznak neki az emberek, első helyen szerepel nála, hogy átépüljön a szárazréti nagy körforgalom, de szeretné még fejleszteni a szabadidőközpontot is, felújítani az utakat, járdákat és a parkoló építése is tervben van.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában