Jégkorong

2024.04.18. 12:00

Az év férfi sportcsapata a Hydro Fehérvár AV19 (videó)

Az előző esztendőhöz hasonlóan a feol.hu és a Fejér Megyei Hírlap olvasói idén is szavazhattak az év legjobb sportolóira és az év emberére. 2023 legjobbjait ünnepélyes keretek között, eseménydús délutánon díjazta a szerkesztőség szerdán a bEAT étteremben.

Feol.hu

A Hydro Fehérvár AV19 együttesét az éppen az Alba Arénában edzőtáborozó magyar válogatottban is szereplő volánosok képviselték a díjátadón

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A Fejér Megyei Hírlap és a feol.hu olvasóinak szavazatai alapján 2023-ban az év férfi csapata a Hydro Fehérvár AV19 jégkorongcsapata. A Volán kijelenthetjük, élcsapattá nőtte ki magát az osztrák központú jégkorongbajnokságban. Az elmúlt négy szezonban rendre rájátszásba jutott a gárda, a 2022/23-as kiírásban a Red Bull Salzburg jelentette a végállomást a gárda számára, majd a nyáron kinevezett Kiss Dávid vezette szakmai stábbal hihetetlen építkezésbe kezdett a Fehérvár. Történelmi alapszakasz produkáltak a kék-fehérek, a második hely pedig Bajnokok Ligája szereplést ért, a nívós ellenfeleket pedig immáron az Alba Arénában fogadhatja majd az együttes. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában