Gazdikereső

2024.03.15. 12:30

Puki, Inci, Finci, Zsákocska és Cézár – mind arra várnak, hogy örökbefogadják őket

Így péntekre egy igen színes palettát hoztunk nektek a FEMA gondozottjai közül. Idősebbet, fiatalabbat, kicsit és nagyot. De lássuk mit meséltek róluk az állatvédők!

Déri Brenda

Illusztráció!

Forrás: pexels.com

Puki egy alig 5 hónapos kis legény, aki nemrég ugyan családba került, de végül mégiscsak visszavitték a menhelyre. Jelenleg nagyjából 5 kiló, de akkor sem lesz sokkal nagyobb, ha megnő. Türelmes gazdira van szüksége, aki tudja mivel jár egy kölyökkutya nevelése.

Puki
Forrás: FEMA

Inci egy 5 kiló alatti, ivaros 1 év körüli lányka. Kissé bátortalan, így lassan nyit az emberek felé, de nagyon igyekszik. Ideális lehet idősebb gazdi mellé is.

Inci
Forrás: FEMA

Finci szintén egy pici, 5 kiló alatti ivaros hölgy. Félős, bátortalan, még nem szokott hozzá az emberi érintéshez. Meg kell tanítani neki, hogy az emberi kéz nem bánt és a simi jó dolog. Türelmes, gondoskodó gazdira van szüksége.

Finci
Forrás: FEMA

Zsákocska. Nem véletlen a névválasztás, ugyanis ezt a három hónapos kisfiút zsákba rakta a gazdája és kivitte az erdőbe. Szerencsére valaki észrevette és jelezte a FEMA-nak. Roppant hálás és játékos kutya.

Zsákocska
Forrás: FEMA

Cézár egy 2016-os születésű, közel 40 kilós ivartalanított kan kutya, aki nagyon jó házőrző. Egy ideig láncon élt egy elhagyatott telken Mezőfalván. Így eleinte félt és idő kellett neki a feloldódáshoz. Nagyon éber, szeret labdázni és szinte bárkit elfogad maga mellé. Kissé már koros, de nagyon jó kondiban van.

Cézár
Forrás: FEMA

A gazdikereső kutyákkal kapcsolatban a következő elérhetőségen tehetik fel kérdéseiket az érdeklődők: 06/30-843-4346

A hét minden napján hívható délelőtt 10-től egészen az esti órákig.

Amennyiben nincs kérdés, hanem egy adott kutyát szeretne valaki örökbefogadni, akkor az küldjön a FEMA számára egy bemutatkozólevelet: a [email protected] e-mail címre vagy Facebook üzenetben. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában