Dolgoznak a problémán

2024.03.05. 17:07

Mi történt a Facebookkal és a többivel? (Frissítve)

Valami történt a Facebook oldalával: a rendszer ugyanis kidobja a személyes profiljáról, valamint a messenger alkalmazásból is a regisztrált felhasználókat.

S. Töttő Rita

Fotó: Illusztráció/pexels.com

Van, akinek azt írja ki a Facebook oldala bejelentkezéskor, hogy a megadott jelszó helytelen, másnak pedig azt, hogy dolgoznak a problémán. A messengerből szintén kizárja a felhasználókat az alkalmazás: itt annyiban merül ki a történet a mobiltelefonos applikációban, hogy a bejelentkezési kísérlet hatására nem történik semmi – sőt, egy idő után a teljes oldal elsötétül. A közösségi oldallal kapcsolatos probléma országosnak, sőt nemzetközinek tűnik, egyes sajtóértesülések szerint konfigurációs problémák okozzák a hibát. Más közösségi oldalakon ugyanis hasonlóról számolnak be a felhasználók. Jelenleg a gmail és Instagram szolgáltatásai is akadozhatnak, szinkronizálási nehézségeket jelezhetnek. Vége a világuralomnak? Nem tudni, de egy biztos: hasonló problémákkal már február 14-én küzdhetett a közösségi oldalra fellépni vágyó felhasználó, ám akkor egy idő után visszatért a rendszer a régi kerékvágásba.

A Metánál, úgy tudjuk, globális hibát észleltek a nap folyamán, s a tervek szerint koraestig történik meg a helyreállítás. A szakemberek azt mondják, nem érdemes többször próbálkozni a belépéssel, mert az a rendszer túlterhelését okozza és a profilból való kizárás is lehet az eredménye. 

Frissítés 17:45

Úgy fest, ezúttal is kezd megoldódni a probléma. Többeknek már sikerült belépni a profiljukra a közösségi felületeken.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában