Kézműves sarok, nyuszisimogató és bábelőadás

2024.03.25. 19:00

Húsvéti tojásfesztivál Szabadbattyánban

A húsvéti tojásfesztiválnak a művelődési ház udvara szolgált helyszínként Szabadbattyánban. A jó idő kicsalogatta a családokat, hogy közösen készülődjenek a közelgő húsvéti ünnepre.

Feol.hu

Gráczer-Bíró Krisztina színpadra hívta a gyerekeket

Fotó: A művelődési ház

A középpontba a gyerekek kerültek, a bőség zavarában minden apróság talált kellő elfoglaltságot magának. A rendezvénysátor egyik oldalát kézműves saroknak rendezték be, ahol a gyerkőcök kiélhették kreativitásukat. A hungarocell alapanyagból nyuszit és csibét készítettek, de húsvéti kopogtatót is díszíthettek, és gipsztojásokat festhettek. Nagy népszerűségnek örvendett az állatsimogató, az aprónép kedvére simogathatta a kis nyuszikat. A kedves jószágokat a helyi állatfarm hozta a délutánra. A bejárat előtt kaptak helyet a különféle játékok, de arcfestést és csillámtetoválást is kérhettek a szülők a csemetéiknek. Gráczer-Bíró Krisztina énekes interaktív zenés műsorán „nyuszi-bugit” járhattak a táncoslábúak. Kicsik és nagyok A kisvakond, a turista című bábelőadás segítségével végig járták szinte az egész világot. A gyerekek tudása rengeteg új ismerettel bővülhetett. A húsvéti kalácskóstoló mindenki kedvére való volt.

Szerző: Márkusné Motkó Anett

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában