Bardócz Zsuzsanna előadása

2024.03.18. 14:29

Hétvezér est a válaszútról Fehérváron

A Fejér Szövetség 631. Hétvezér estjén Bardócz Zsuzsanna biokémikus, a táplálkozástudomány és az MTA doktora Válaszúton – az új világrend felé címmel tart előadást március 19-én, kedden 18 órakor Székesfehérváron, a Királykút Emlékházban.

V. Varga József

– Bardócz Zsuzsannával 2012 és 2015 után hosszabb, több éves kihagyás után 2022 őszén, majd 2023 telén találkozhattak látogatóink újra – mondta el lapunknak Boór Ferenc, a Fejér Szövetség társelnöke. – A két legutóbbi, Az emberiség jövője, a jövő emberisége, majd Az élelmiszerek és a mezőgazdaság jövője című előadásában is már távlatokba tekintő kihívásokkal szembesítette hallgatóit.

– Ez most sem lesz másként, hiszen napjaink híradásai már nem csupán a mezőgazdaság s az élelmiszeripari termékek drasztikus, s az egészségre a legkevésbé sem veszélytelen változásairól, hanem sokkal inkább az új világrendként meghirdetett totalitárius gazdaság- és társadalompolitikai, valamint egészségügyi rendszerekről, a WHO nemzetek és országok fölötti uralmáról, a digitális állampolgárság bevezetéséről, a készpénzhasználat ellehetetlenítéséről, a mesterséges vakcinázás mániáról szólnak. Összességében az emberi szabadság soha nem látott korlátozásának vagyunk élő tanúi, s leginkább fenyegetettjei – tette hozzá Boór Ferenc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában