Melissza története sokakat megindított

2024.03.09. 15:30

Gyűlnek a tombolatárgyak a dégi jótékonysági bálra

Megéri majd tombolázni március 16-án a dégi karitatív eseményen, amelyet a kislángi agydaganatos kislány megsegítése inspirált. Számos felajánlás, köztük több, nagy értékű tárgynyeremény felajánlás érkezett, a kezdeményezéshez még az iskolások is becsatlakoztak.

Kecskés Zoltán

Megéri majd tombolát vásárolni a dégi jótékonysági eseményen. Továbbra is várják a felajánlásokat!

Fotó: Mudri Erzsébet

Érezni lehet azt a jóakaratot, szeretetet, ami ezt a kezdeményezést körülveszi – nyilatkozta a FEOL-nak Mudri Erzsébet az esemény megálmodója, aki hozzátette, az általános iskola színházteremébe pedig a díszek is elkezdtek készülni az iskolások szorgos kezei által. Mint mondta, igazi báli hangulatra van kilátás!

Minden kétséget kizáróan a tánc és a jó hangulat mellett, a rendezvény  egyik fénypontja a tombolasorsolás lesz, ugyanis nagy értékű nyeremények találnak majd gazdára. A felajánlott tárgyak sorra érkeznek: – Egyre több tombola tárgy jön! Volt olyan aki 12 üveg pezsgőt hozott sok-sok aprósággal, kaptunk ruházati, optikai, éttermi, kézápolási és masszázs utalványt is, az édességekről nem is beszélve. Köszönjük az eddigieket, aki még szeretne felajánlani még megteheti!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában