Arcanum

2024.03.11. 21:00

Fejér évfordulós emlékei

Horváth-Buthy Lilla

Új köntösben

„Mintegy tizenkétezer székesfehérvári lakóház folyamatos karbantartását, felújítását végzi az Ingatlankezelő Vállalat, amelynek idei egyik legnagyobb munkája a megyeszékhely történelmi városközpontjának felújítása” – számolt be róla a hírlap 1984-ben.

Emelkedettség

„A fehérvári közgyűlés tegnap tárgyalt a városban elhelyezett katonai szervezetekkel való együttműködés tapasztalatairól. A hozzászólások ünnepi emelkedettséget tükröztek, majd Balsay István polgármester átnyújtotta a város zászlaját Gyuricza Béla altábornagynak, a szárazföldi csapatok parancsnokának” – közölt Kabáczy-fotót a fentiekről 1994-ben ezen a napon a hírlap a címlapján.

Punk a parkban

„Megmondtam, kisfiam, hogy nem mehetsz el!!!” – mottóval indul az első fehérvári punkkoncert, „melynek akkor lesz folytatása, ha március 12-én este nagy érdeklődéssel veszik birtokukba a vidámparki Big Wheelt a helyi punkcsoportok. A szervezők ugyanis olyan, underground körökben jól ismert zene­karokat hívtak meg, mint az S.B.D., az Elemi Állapot, a Hatóságilag Tilos vagy a Hétköznapi Csalódások” – harangozta be az eseményt 2004-ben a hírlap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában