Van rá igény

2024.03.01. 16:00

Darts klub alakulhat a közeljövőben Bodajkon

Ivanics Péterrel és Kiss Balázzsal fektette le egy lehetséges darts klub alapjait a polgármester. Wurczinger Lóránt és Bodajk önkormányzata támogatja ezt a sportot, így került be a darts verseny a városnap programjai közé.

Palocsai Jenő

Fotó: Illusztráció / Palocsai Jenő

Egy bodajki darts klub alapításának lehetőségeiről egyeztettek a polgármesteri hivatalban a héten. A városban van igény erre a sportra, olyannyira, hogy több magánháznál is mennek a partik.

Egy darts klub alapításának kezdeti lépéseit egyeztette a polgármester Ivanics Péterrel és Kiss Balázzsal.

–Nálunk volt már a városnapon is egy darts verseny, és már ott felmerült egy ilyen klub alapításának gondolata. Én két olyan helyszínről is tudok, ahol magánháznál kisebb összejöveteleket tartanak alkalmanként és játszanak ezzel a játékkal, űzik ezt a sportot. Már télen is akartunk egy darts versenyt, de az meghiúsult, viszont a városnap programjába idén is bekerül ez a viadal– mondta Wurczinger Lóránt polgármester.

Wurczinger Lóránt (b1) egyeztet a dartsklubbról Ivanics Péterrel és Kiss Balázzsal

A tervek között az szerepel, hogy úgy kéthetente jönnének össze a darts kedvelők, hogy gyakoroljanak, igazodva a művelődési ház nagytermében tartott rendezvényekhez.  

–A városnap hatalmas tábláit már régen elkészítettük forgácslapból és geotextíliából. Ezek azóta is ki vannak függesztve a falakra. Amikor majd eljön a verseny ideje, ezeken lesznek azok az egészen jó minőségűnek mondható  darts táblák, amit az önkormányzat szerzett be még a városnapi verseny idejére.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában