Gazdikereső

2024.03.25. 20:00

Brix, Enola, Kitti, Nicol és Töki – mind arra várnak, hogy örökbefogadják őket

Újabb hétfő és újabb alkalom arra, hogy azok, akik örökbefogadáson gondolkoznak megismerjenek néhány gazdikereső ASKA kutyust.

Déri Brenda

Illusztráció!

Forrás: pexels.com

Brix körülbelül egyéves bull típusú fiúcska. Kedves és ragaszkodó, szereti és igényli is, ha sokat foglalkoznak vele. Emellett, korából adódóan nagyon játékos és kajla, éppen ezért ráfér a tanulás és a fegyelem is. Tökéletes házikedvence lenne egy családnak.

Brix
Forrás: ASKA

Enola becsült születési ideje tavaly május. Tündéri lányka, aki nagyon emberközpontú és bújós. Más kutyákkal is jól kijön. Mivel jelenleg még növésben van, ezért ez nem a végleges nagysága, de várhatóan középtermetű lesz.

Enola
Forrás: ASKA

Kitti szintén elég fiatal, feltehetően tavaly februárban született. Kistestű szuka, így a legideálisabb környezet az a lakás lenne számára. Annak ellenére, hogy apró, nem fél más kutyáktól, ezért akár másik mellé is válaszható.

Kitti
Forrás: ASKA

Nicol nagyjából egy két éves kisebb termetű szuka, aki nagyon játékos és könnyen megszeret bárkit, aki egy kicsit foglalkozik vele. Kedveli ebtársait és a gyerekeket is. Ő is kiváló családi kutyus lenne. 

Nicol
Forrás: ASKA

Végül pedig Töki, aki egy kistestű ivartalanított kan és hamarosan a második életévét tölti. Pórázon ügyes és ezt szereti is a séták alkalmával megmutatni. Más kutyák jelenléte nem igazán zavarja, de a szukákat azért jobban szereti.

Töki
Forrás: ASKA

A kutyusok után érdeklődni a következő elérhetőségeken lehet: a 06/30-903-8218-as telefonszámon az [email protected] e-mail címen. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában