Gazdikereső

2024.03.13. 16:30

Baló, Orwell, Darling, Fitta, Sparco és Dira – mind arra várnak, hogy örökbefogadják őket

A szerda a Herosz örökbefogadásra váró lakóié, így ezúttal ismét róluk hoztunk egy kis ismertetőt a gondozóik leírása alapján.

Déri Brenda

Baló egy ivartalanított, közepes termetű félig meddig már úr. Elsőre kissé riadt, de jó indulatú. Gazdája házát elárverezték, ezért megvált tőle. Még szoknia kell az új körülményeket, de szeretne megfelelni, lassan, lépésről-lépésre fejlődik. A kennelben nagyon jól érzi magát, hamar barátságot kötött a többi kutyával, és mindig lelkesen üdvözli a dolgozókat. Fontos tudni, hogy Baló füle hematómás volt, de már túl van a műtéten. Kertbe ajánlják a gondozói, más kutya és idős mellé is bátran választható. 

 

Orwell egy közel 3 éves ivartalanított kis termetű keverék hím. Testvéreivel és anyjával együtt került az állatotthonba, mert gazdájuk nem tudta őket ellátni. Kissé bizonytalan, de már érdeklődő. Aranyos, félénk kutya, akivel jelenleg is kutyaiskolába járnak az önkéntesek, hogy megkönnyítsék a beilleszkedést és a leendő gazdi dolgát. Lakásban és a kertben is megtalálja a helyét, akárcsak gyerkőc és másik kutya mellett. 

 

Darling egy puli keverék kölyök, 5 hónapos. Rossz körülmények vették körül, majd szerencsére az állatbarátok rátaláltak és bevitték a Heroszhoz. Habár bekerüléséig nem sok jó történt vele ő mégis érdeklődő, nyitott, bújós és boldogan játszik ebtársaival. Gyakorlatilag bárkit megtűr maga mellett, elsősorban kertbe ajánlják. Fontos azonban tudni, hogy ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe. 

 

Fitta egy fél éves lányka, akit testvéreivel együtt kidobtak egy fogadónál. Jól kijön társaival, nyugodt, de néha azért félénk, a simogatást viszont szereti. Gyermek vagy másik macska mellé is jó választás. Csak benti cicának adják örökbe ivartalanítási kötelezettséggel. 

 

Sparco egy három év körüli ivartalanított legény, aki nagyon barátságos és bújós. Sok örömet tudna szerezni gazdájának a ragaszkodásával és a szeretetével. Macska, gyerek, idős – mindenkivel kijön, viszont őt is csak benti tartásra adják örökbe. 

 

Végül pedig Dira, aki egy közel 9 éves hölgy. Sokáig rossz körülmények között élt egy szállítóboxban. Félénk, de bizonyára otthoni, nyugodtabb környezetben hamar feloldódna. Tapasztalt és türelmes gazdi kellene neki. Lakásba ajánlják, akár másik cica mellé.

 


Az állatokról érdeklődni az alábbi számon lehet: 06/30-985-8309

Személyes látogatásra pedig a Herosz Facebook oldalán (https://www.facebook.com/fehervariallatotthon) foglalható időpontot.

Önkéntességgel és kutyasétával kapcsolatos információk: [email protected] címen.



 



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában