Ikea

2024.03.27. 16:48

Átvételi pontot nyit Fehérváron és Dunaújvárosban a svéd lakberendezési áruház

Székesfehérváron és Dunaújvárosban is nyit mobil átvételi pontot a népszerű svéd lakberendezési áruház. Áprilistól már heti kétszer érkezhet a szállítmányokkal a kamion.

S. Töttő Rita

Illusztráció!

Forrás: pexels.com

Ha áruházat nem is, de mobil átvételi pontot már egészen biztosan nyit Székesfehérváron és Dunaújvárosban az Ikea. A svéd lakberendezési áruház legfrissebb sajtóközleménye szerint hét vidéki nagyvárosban - Dunaújvárosban, Hatvanban, Jászberényben, Kecskeméten, Székesfehérváron, Szolnokon és Tatabányán - bővíti szolgáltatását az üzletlánc, mégpedig a vásárlók kényelmének biztosítása érdekében.

Tokaji Tamara, az Ikea kommunikációs koordinátora a feol.hu-nak elmondta: az új lehetőség április 2-ától él. Székesfehérváron az Aszalvölgyi utca 1. szám alatt, azaz a Tesco áruház parkolójában vehetők át a csomagok minden szerdán és pénteken 14 óra és 15:30 között. Dunaújvárosban szintén a nagyáruházzal kötöttek szerződést, így itt az Aranyvölgyi út 6. szám alatti Tesco parkolóban lesz az átvételi pont, minden szerdán 11:30 és 13 óra között, valamint minden pénteken 16 és 18 óra között.

– Az átvételi pontok ugyan április 2-án nyílnak, ám ez egy keddi napra esik. Székesfehérváron és Dunaújvárosban azonban szerdai és pénteki napokon érkezik az áruház kamionja, így ezekben a városokban április 3-án lesz alkalom először élni az új lehetőséggel – hívta fel a figyelmet Tokaji Tamara. Kérdésünkre elmondta: bármilyen nagyságú termék átvételére lesz lehetőség ezeken a helyszíneken, akár szekrénysorról, akár kanapéról van szó. A mobil átvételi pontokon történő átvételnek is lesz költsége – tudtuk meg, ahogy azt is: ez azonban kevesebb, mint a házhoz szállítás díja.

Peter Tichý, a soroksári IKEA áruház vezetője a sajtóközlemény szerint így fogalmazott az áruház fejlesztése kapcsán: „Az elmúlt években két Mobil Átvételi Pontot nyitottunk, Debrecenben és Miskolcon, amelyek kihasználtsága folyamatosan növekszik, sőt, a balatoni régióban szezonális Mobil Átvételi Pontokat is üzemeltettünk. Ezekkel a lehetőségekkel célunk, hogy segítsük azokat a vásárlóinkat, akiknek a közelében nincs IKEA áruház, hogy otthonukat kényelmesebbé vagy éppen fenntarthatóbbá tehessék. Az új Átvételi Pontok városaiban összesen több mint 65 ezer IKEA Family klubtagunk él, számunkra pedig nagyon fontos, hogy még elérhetőbbek és még megfizethetőbbek legyünk” – mondta el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában