Az ügyészség vádat emelt

2024.03.01. 15:30

Anya és fia bántalmazott egy dunaújvárosi vagyonőrt

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség azzal a férfival és nővel szemben akik egy üzletben dolgozó vagyonőrt bántalmaztak Dunaújvárosban.

Héjj Vivien

Illusztráció!

Forrás: Pexels.com

A vádirat szerint a vádlott és anyja 2022. május 22-én egy dunaújvárosi üzletben ordítozott és szitkozódott egy nővel. A jelenet hatására az üzletben dolgozók és a vásárlók megrémültek, az egyik dolgozó megnyomta a pánikgombot is. A jelzésre a helyszínre érkező személy- és vagyonőrrel a vádlottak szóváltásba keveredtek, a sértettre rátámadtak, s dulakodni kezdtek.

A nő egy parfümös üveggel ütötte a vagyonőrt, míg a férfi fojtogatta és többször ököllel megütötte, megrúgta a férfit. A földre került sértett bántalmazásának, ütlegelésének a helyszínre érkező rendőrök vetettek véget. A bántalmazás következtében a férfi súlyos személyi sérüléseket szenvedett.

A Fejér Vármegyei Főügyészség tájékoztatása szerint a dunaújvárosi ügyészség súlyos testi sértés és más bűncselekmény miatt emelt vádat, s tárgyalás mellőzésével, mindkét vádlottal szemben közérdekű munka kiszabását indítványozta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában