Húsvéti ünnepek

2024.03.21. 18:00

A megszokott rend szerint ürítik a kukákat a Depóniánál az ünnepek alatt

Hamarosan itt az újabb ünnep, de a Depónián ezúttal sem múlik a szemétszállítás, a napokban kiadott közleményük szerint csak a hulladékudvarok és az ügyfélszolgálatok nyitvatartásában lesz változás.

Feol.hu

Fotó: Nagy Norbert / FMH-archív

A lakossági hulladékszállítás a húsvéti ünnepek alatt, azaz március 29-én, pénteken és április 1-én, hétfőn is a megszokott rendben zajlik majd, vagyis azokon a településeken, ahol ezeken a napokon ürítik az év többi napján a kukákat, most is elviszik a szemetet.

A személyes ügyfélszolgálatok és a Székesfehérvár-Csala Pénzverővölgyi Hulladékkezelő Központ azonban az érintett napokon zárva tarta. A hulladékudvarok sem nyitnak ki nagypénteken és húsvét hétfőn, viszont március 30-án szombaton normális nyitvatartással várják azokat, akik ezen a napon szeretnének hulladékot lerakni Székesfehérváron a Palotai úti, a Váralja sori, a Csala-Pénzverővölgyi, illetve a gárdonyi, a csákvári, vagy a móri hulladékudvarok valamelyikében. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában