Farsangi mulatság Kőszárhegyen

2024.02.04. 15:00

Színpompás jelmezekben rázták a táncot a gyerekek (galéria)

Szombat délután a Kőszárhegyi közösségi házban fergeteges farsangi mulatságot rendeztek. A település apraja-nagyja jelmezben ropta a táncot, élvezve a kreatív játékok és a finom nassolni valókat.

Hajdú Marianna

A gyerekek színes jelmezekben táncolnak és játszottak a kőszárhegyi farsangon

Forrás: Hajdú Marianna/Fejér Megyei Hírlap

A Kőszárhegyi közösségi házban szombat délután megelevenedett a farsangi szezon szelleme, amikor a helyi csöppségek jelmezbe öltözve gyűltek össze, hogy együtt ünnepeljék ezt a különleges időszakot. 

A bál teremtette varázslatos hangulatot a kézműves sarok, az ügyességi és csapatjátékok, mint a zsákbafutás és a székfoglaló játék tették még felejthetetlenebbé. A zene és a tánc sem maradhatott el, hiszen ezek adták a mulatság alapát. A jelmezverseny során a kreativitás volt az előtérben, amelyet az asztaloknál felkerülő csillámtetoválások csak tovább gazdagítottak. A jelmezversenyen mindenféle karakter megjelent: voltak hercegnők, szuperhősök, állatfigurák és mesebeli lények, de még uralkodók is. 

A kreatív sarokban sorra készültek a papírgirlandok, legyezők, hurkapálcika házak és papírbábok. Amikor a gyerekek elfáradtak az alkotásban, sok játékban és táncban, a büféasztal mellett várta őket a málnaszörp és a fánk, hogy megújult energiával tudják folytatni a táncot és a lufikergetést. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában