„Nem csak a 20 éveseké a világ”

2024.02.18. 13:00

Sokrétű klubprogram

A székesfehérvári Felsővárosi Közösségi Házban immár több mint 25 éve jól működő „Nem csak a 20 éveseké a világ” Nyugdíjas Klub vezetője, Bognár Mária sokrétű programot állított össze az elkövetkezendő időszakra.

Fotó: Illusztráció/pexels.com

Február 22-én, csütörtökön 14 órától farsangi fánkverseny lesz. A helyezettek jutalmat kapnak majd.

Március 9-én, szombaton 15-20 óráig nőnapi zenés-táncos nosztalgia est, bál lesz. Zenél: Kovács Misi. Az esemény nyílt, a klubtagokon kívül mások is részt vehetnek a jegy megvételével.

Március 21-én, csütörtökön 14 órától „A jog hullámhosszán”- címmel Csertán Balázs tart jogi előadást.

Április 4-én, csütörtökön 14 órától klubnap húsvéti locsolkodás lesz.

Április 18-án, csütörtökön 14 órától egészségügyi előadás lesz. Tartja: Zahár Ákos, a székesfehérvári Szent György Egyetemi Oktató Kórház Centrumvezető főorvosa.

Május 2-án, csütörtökön 14 órától anyák napi ünnepség lesz. Köszöntőt mond: Csató József újságíró, író.

Május 4-én, szombaton 15-20 óra között a zsupptipró hagyományt felelevenítő, korhű zenés-táncos rendezvényre várják a résztvevőket.

Május 16-án, csütörtökön 14 órától Pünkösdi király, királyné választás.

A nyári szünet előtti, az első félévet záró rendezvényüket július 27-én, szombaton 15 órától tartják, a hagyományos Anna bálra várják a tagságot és a vendégeket. Ekkor megválasztják majd a Szépkorúak szépét.

 

Szerző: Csató József

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában