Új táncok a zsúptipróban

2024.02.14. 08:00

Páros táncokat tanultak egy szakember bevonásával Székesfehérváron (galéria)

Fónad-Hólik Éva tánctanár és partnere egy rövid bemutatót követően úgy félszáz embernek, vagyis közel 25 párnak tanított táncokat, egy előre kialakított koreográfia mentén a Felsővárosi Művelődési házban.

Palocsai Jenő

Fotó: Nagy Norbert / FMH

Különleges este volt február 13. a Felsővárosi Művelődési Házban. A valaha zsúptiprónak is becézett, sokak által kedvelt hely ismét a tánc központja lett. Fónad-Hólik Éva tánctanár és partnere nemcsak életet és mozgást vitt a sokat látott falak közé, hanem magát a rock'n'roll-t is.

Mintegy félszáz érdeklődő jelent meg a meghirdetett esten, hogy elsajátítson pár tánclépést. Az előre betanult koreográfiát előbb bemutatta a szakember és partnere, majd egyfajta különleges táncház jelleggel, lépésről lépésre begyakoroltatták a megjelent érdeklődőkkel. Először csak zene nélkül igyekeztek átadni az alapokat a 30-50 év közötti tanulni vágyóknak, majd felcsendült a zene.

Elsősorban párok vállalták be a kellemes hangulatú gyorstalpalót, és akik közülük elfáradtak, egy kis büfé segített a gyors frissítésben, hogy mindenkinek legyen ereje újra parkettre lépni. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában