A farsangi móka nem ér véget

2024.02.13. 10:00

Kreatív gyerekfarsang után Valentin-nap és jótékonysági bál Lovasberényben

Az egész Neoton Família képviseltette magát a lovasberényi farsangon, amely a szülők kreativitását is dicsérte.

S. Töttő Rita

A lovasberényi gyermekfarsang igazán kreatívra sikeredett

Fotó: Láda-Handa Edina

A farsangi bulival vette kezdetét, majd ezen a hétvégén jótékonysági bállal folytatódik a farsangfarki programsorozat Lovasberényben. A település gyermekfarsangján nem csak a hangulat, de a jelmezek is remeknek bizonyultak – árulta el a feol.hu-nak Láda-Handa Edina, a Róna József Művelődési Ház vezetője.

- A gyerekek számára rendezett eseményt az Edu-Show indította, aki a mutatványaival kicsiket és nagyokat egyaránt elvarázsolt. A jelmezversenyen nem szokványos jelmezekkel találkozhattak a vendégek, hiszen a hercegnők, rendőrök és tűzoltók között volt Nutella, csikós, felhúzhatós kisbaba és Csepregi Éva az egész Neoton Famíliával – sorolta a szervező. A megmérettetésnek természetesen tétje is volt: mozijegyet, ajándékutalványt sorsoltak ki a versenyzők között.

Fotó: Láda-Handa Edina

Az estét közös bulival zárták, ám – hangsúlyozza a házigazda -, a farsangi móka nem ér véget, hiszen Farsangi Jótékonysági Bálra is várják a mulatni vágyókat február 17-én, szombaton este 21 órától a Róna József Művelődési Ház Ütő Endre nagytermébe.

- A farsangi mulatságok közepette a Valentin-napról sem feletkeztünk meg, hiszen február 14-én 18 órától a szerelmeseket várjuk egy páros vetélkedőre, valamint a Róna mozi keretében a Szívzűr című magyar vígjátékot vetítjük majd – invitálta az érdeklődőket Láda-Handa Edina. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában