"Mentsünk együtt életet"

2024.02.20. 15:21

Komplett életmentési folyamatot mutat be a kórház kisfilmje (videó)

Egy komplett életmentési folyamatot mutat be a Szent György kórházkisfilmje a mentőhelikopter érkezésétől a hálás beteg kézfogásáig.

S. Töttő Rita

Forrás: Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház videójából

A szívmonitor dramatikus hangjával kezdődik az a kisfilm, melyet Sztupovszky Tamás és Ágoston Zsida készített a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház számára – a komplett életmentést bemutató másfél perces filmet hétfőn tette közzé a székesfehérvári intézmény, azzal a céllal, hogy így is toborozzon ápolókat a kórház számára.

Mint írják, remélik, hogy „akik ezt a hivatást választották, kedvet kapnak ahhoz, hogy a fantasztikus ápolói csapatunkhoz csatlakozzanak”. A film egy fiatalembert mutat be, akihez mentőhelikopter érkezik és életmentő beavatkozásra van szüksége. A gondos egészségügyi ellátásnak köszönhetően visszahozzák az életbe, majd pedig különböző vizsgálatok és beavatkozások után meggyógyul. A beteg természetesen ezt követően megköszöni az egészségügyi szakemberek munkáját. Az alkotás végén ez áll: „Mentsünk együtt életet! Csatlakozzon a Szent György Kórház ápolói közösségéhez, dolgozzunk együtt egy egészséges társadalomért!”

A videót IDE KATTINTVA tekinthetik meg! 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában