Újraértelmezett támogatás és összefogás

2024.02.02. 15:00

Fejér vármegye fiatal vállalkozói új lendületet kapnak

Fejér vármegye fiatal vállalkozói számára új korszak köszöntött be a FIVOSZ friss kezdeményezéseivel, amelyek összefogást és fejlődést ígérnek.

Hajdú Marianna

Fejér vármegye fiatal vállalkozóinak találkozója a FIVOSZ szervezésében Székesfehérváron

Forrás: Prémium Média & Sport Management Zrt.

A megye dinamikusan fejlődő fiatal vállalkozói számára 2024 új reményekkel és lehetőségekkel kezdődött. Tóth György, a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének (FIVOSZ) megyei elnöke – aki a posztot 2023 végén töltötte be – merész tervekkel látja el a megye vállalkozói közösségét, amelyről a feol.hu-nak is beszámolt. 

„A vármegye fiatal vállalkozóinak összefogása és segítése a fő célunk,” – mondta Tóth György. 

Az új évben a FIVOSZ számos szakmai fórumot és előadást tervez, amelyek nem csak tudást, de üzleti lehetőségeket és kapcsolatépítést is nyújtanak a résztvevőknek. A hangsúly a gyakorlati tudáson, az új trendeken és a hálózatépítésen van. A FIVOSZ elnöke szerint a cél nem csak az, hogy a fiatal vállalkozók találkozzanak és egy aktív, segítőkész közösséget hozzanak létre. 

„Szeretnénk, ha a kezdő vállalkozók olyan hasznos tudást szereznének, mint a pályázati folyamatok vagy a könyvelési és adózási alapelvek,” – magyarázza az elnök.

A FIVOSZ tervei között szerepel a social kommunikáció, a vállalkozásfejlesztés, a fenntarthatóság és még sok más téma. A havi rendszerességgel tartandó előadások és workshopok célja az lenne, hogy a fiatal vállalkozók megismerjék egymást és közösen erősítsék meg vármegyéjük gazdaságát. 
Tóth György hangsúlyozta, hogy a modern kor vállalkozóinak érteniük kell, hogyan használják a közösségi média adta lehetőségeket és hogyan értékesíthetik termékeiket széles körben. 

„Célunk, hogy Fejér vármegye fiatal vállalkozói összefogjanak, és ezzel hozzájáruljanak a megye, sőt az ország fejlődéséhez,” – zárta sorait a FIVOSZ elnöke.

Az elkövetkező hónapokban várhatóan számos sikertörténet születik majd, amelyek mind hozzájárulnak a megye gazdasági fejlődéséhez és fiatal vállalkozóinak sikereihez.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában