A tetteseket már keresi a rendőrség

2024.02.01. 16:49

Autókat rongáltak az éj leple alatt Fehérváron

Több autóban is kárt tettek ismeretlen tettesek az éj leple alatt egy székesfehérvári parkolóban. A rendőrség büntetőeljárást indított a tettesek ellen.

Héjj Vivien

Olvasónk értesülései szerint több személygépjármű ablakát betörték a Székesfehérvári Olajfa Református Óvoda szomszédságában, a postahivatallal szemközti oldalon található Prohászka Ottokár utcai parkolóban néhány nappal ezelőtt. Az eset kapcsán megkerestük a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, s tájékoztatást kértünk a történtekről. A szervezet kommunikációs szolgálata a feol.hu megkeresésére elmondta, a vasárnapról hétfőre virradó éj

Fotó: Héjj Vivien / FMH

Olvasónk értesülései szerint több személygépjármű ablakát betörték a Székesfehérvári Olajfa Református Óvoda szomszédságában, a postahivatallal szemközti oldalon található Prohászka Ottokár utcai parkolóban néhány nappal ezelőtt.

Az eset kapcsán megkerestük a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, s tájékoztatást kértünk a történtekről. A szervezet kommunikációs szolgálata a feol.hu megkeresésére elmondta, a vasárnapról hétfőre virradó éjszaka a fent említett parkolóban három gépjárművet rongáltak meg.

– Feljelentés alapján a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon rongálás vétség elkövetése miatt indult büntetőeljárás. A helyszín közelében lévő térfigyelő kamerák felvételeinek elemzése folyamatban van – közölte a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában