Figyelem, változás!

2024.01.18. 19:56

Változik az oltóközpont nyitvatartása a Szent György Kórház Oltópontján

Változik a COVID oltás időpontja a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Oltópontján. Jövő héttől a korábbinál hosszabb időtartamban, szerdától péntekig, 12 és 16 óra között, az Infektológiai osztály ambulanciáján várják azokat, akik szeretnék kérni a koronavírus elleni vakcinát. Fontos, hogy az oltásra csak online időpontfoglalás után van lehetőség.

Feol.hu

Fotó: FMH-archív

Szerdától péntekig naponta átlagosan 30 fő kéri a koronavírus elleni oltást a Szent György Kórházban, ezért vált szükségessé, hogy meghosszzabbítsák az oltási időtartamot.

Jövő héttől a pácienseket szerdától péntekig, 12 és 16 óra között, az Infektológiai Osztály ambulanciáján várják, amely a Seregélyesi úti bejárat felől közelíthető meg. Várják a 14 év felettieket, akik szeretnék beadatni maguknak az oltást, illetve a gyerekek oltására is a fenti időtartamban van lehetőség. Fontos, hogy időpontot kell foglalni online az EESZT-n (Elektronikus Egészségügyi Szolgáltató Tér) keresztül, enélkül nincs lehetőség a vakcina felvételére.

A saját adatok megadása után az "Oltóanyag" menüpontban a "Szezonális oltás"-t kell választani – más lehetőség nincs is –, majd megadni a vármegyét, a települést és kiválasztani a rendelkezésre álló megfelelő időpontot. Az alkalmazás nem ad módot oltóanyag kiválasztására. A Szent György Kórházban szerdai és pénteki napokon Pfizer, csütörtökön Moderna oltóanyagot alkalmaznak. Az oltóanyagot az időpont választásával tudják meghatározni a páciensek - írja közleményében az ÖKK.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában