Led csere program

2024.01.19. 18:30

Szombaton és hétfőn vehetik át a gárdonyiak az új led izzókat

Tavaly októberben hirdette meg a gárdonyi önkormányzat, hogy a város lakossága csatlakozhat a meghirdetett led csere programhoz. Az új izzók átvétele megkezdődött, de még szombaton és hétfőn is van lehetőség a ledek átvételére.

S. Töttő Rita

Fotó: Illusztráció/pexels.com

Gárdony a CYEB Energiamegoldások Kft-vel kötött együttműködési megállapodás keretében biztosítja a város lakossága számára a régi, hagyományos izzók új, energiatakarékos ledekre cserélését. A tavaly ősszel regisztrálók számára most jött el az idő a megújulásra.

Az önkormányzat földszinti termében ugyanis január 18-án, csütörtökön megkezdődött a modern led izzók átadása. A programban résztvevőknek még két napjuk van arra, hogy az általuk igényelt mennyiséget átvegyék a polgármesteri hivatalban: január 20-án, azaz most szombaton reggel 9 és 12 óra között, illetve január 22-én, hétfőn délután 14 és 18 óra között mehetnek az égőkért. Az önkormányzat felhívása szerint azonban csak személyi igazolványt és lakcímkártyát kell vinni, a régi izzót vagy a regisztráció során készült szerződésre nem lesz szükség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában