Új bevásárlási lehetőség már a láthatáron

2024.01.31. 07:00

Megkezdődtek az új diszkont építkezési munkálatai a Fejér vármegyei városban

Polgárdi izgalmas változás küszöbén áll. Megkezdődtek az új üzlet építkezési munkálatai a városban, amely ígéretes változást jelent a helyiek mindennapjaiban.

Hajdú Marianna

Január közepén kezdték meg a élelmiszer áruház építését Polgárdiban, a Balatoni úton

Forrás: Hajdú Marianna/Fejér Megyei Hírlap

Az új élelmiszer áruház építésének terve már egy éve köröz a városban és környékén, amiről a feol.hu is beszámolt korábban. Most azonban a valóságban is megkezdődött az építkezés. A református temető melletti területen, a 7-es főút mentén folyik a munka, és már láthatóak az új diszkont alapjai. 
A város vezetése és a beruházó cég közötti korábbi sikeres együttműködés eredményeként az építkezés január közepén indult el és várhatóan a második negyedévre el is készül. A remények szerint nyáron már az új élelmiszer áruházban vásárolhatnak nem csak a város és a környező települések lakosai, de azok is, akik a Balatont a hetes főúton szeretnék megközelíteni. 
A Penny Magyarország építkezésének megkezdése nem csak egy új üzlet nyitását jelenti. Ez a lépés a helyi gazdaság fejlődését is elősegíti, hiszen új munkahelyeket teremt. Ezek mellett nem csak a helyi lakosoknak biztosít majd szélesebb vásárlási lehetőséget, de sok környező település lakosainak is könnyít a bevásárlás nehézségein. A polgárdiak, akik eddig korlátozott választékkal és magas árakkal néztek szembe, most szélesebb termékkínálatra és kedvezőbb árakra is számíthatnak az új üzlet megnyitását követően.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában