Képzések

2024.01.11. 21:00

Nyílt nappal indul és zárul a jövő hét Székesfehérváron

Ahogy közeledik az egyetemi felvételi határidő, úgy szaporodnak a felsőoktatással kapcsolatos események, jövő héten mind a két fehérvári intézmény nyílt nappal várja a leendő hallgatókat. Január 15-én az Óbudai Egyetem, 19-én a Kodolányi János Egyetem székesfehérvári képzéseit ismerhetik meg az érdeklődők.

Feol.hu

Nyílt nappal várja a leendő hallgatókat január 15-én, hétfőn az Óbudai Egyetem. A Geoinformatikai Intézet Pirosalma utcai épületében a fehérváron elérhető szakok mellett megismerkedhetnek kollégiumi lehetőségekkel, a diákélettel és az Erasmus-programokkal is az érdeklődők. Az Alba Regia Műszaki Kar mellett, a tavaly óta Székesfehérváron is elérhető Keleti Károly Gazdasági Kar is bemutatkozik a 10 órakor kezdődő nyílt napon. Az induló mesterképzésekről online kapnak tájékoztatást az érdeklődő hallgatók január 15-én 17 órától: https://www.facebook.com/events/932774468271816

A város másik felsőoktatási intézménye, a Kodolányi János Egyetem január 19-én, pénteken tart nyílt napot, ahol a választható szakokról, az egyetemről és a diákéletről kapnak tájékoztatást a felvételi előtt álló tanulók. A Rákóczi utca 25. szám alatti képzési helyszínen személyesen várják az érdeklődőket, de online nyílt napot is tart az intézmény, szintén január 19-én 17 órától: https://www.kodolanyi.hu/felveteli/nyiltnap - olasható az ÖKK közleményében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában