Továbbra is a félmillió forintos ajánlat a legmagasabb

2024.01.03. 16:30

Lezárult a licit – a befolyt összeget a pusztaszabolcsi Bicskei Kornél gyógyulására fordítják

A két ünnepi időszakban amolyan helyzetjelentés gyanánt már megírtuk, hogy hol tart az az online licit, melyet még Molnár Krisztián, a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnöke indított a közösségi oldalán Mészáros Lajos országgyűlési képviselő együttműködésével.

Déri Brenda

Fotó: FMH-archív (Nagy Norbert)

Bicskei Kornél nehéz helyzetéről, betegségeiről, illetve a gyógyulásáért indított internetes árverésről korábban már hírt adtunk. A két ünnep között 500 ezer forint volt az addig beérkezett legmagasabb felajánlás a Ferencváros mérkőzéslabdájáért, melyet az elnök Kubatov Gábor közbenjárásával tudtak licitre bocsátani. Január másodikával azonban lezárult a licitálás, tegnap 12 óráig volt lehetőség ajánlatot tenni. Így ismét megnéztük, hogy legutóbbi cikkünk óta érkezett e magasabb összeg, de a hozzászólások között továbbra is a félmillió forintos ajánlat a legmagasabb. 

A közgyűlés elnökének közösségi oldalán a licitzárásról egyelőre nem találtunk további információkat, de amit megtudtunk valamit cikkünket frissítjük!


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában