Már biztosan megnyílik

2024.01.17. 11:28

A küszöbön van az első gyorsétterem építése, illetve elindítása Móron

Még a vártnál is több embert hozott lázba a hír, mely szerint egy gyorséttermi lánchoz tartozó üzlet készül a nyitásra a városban. A korábban csak városi pletyka szinten terjedő információkat Fett Krisztián alpolgármester változtatta tényekké közösségi oldalán.

Palocsai Jenő

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

A megye harmadik legnagyobb városa Mór, és mégis meg tudta őrizni kisváros jellegét a szolgáltatások terén is. Falatozó, grillbár és számos pizzéria, ételbár szolgálta ki eddig az igényeket, ugyanakkor sokan hiányolták egy gyorsétterem létét, legyen az McDonald’s, Burger King vagy KFC. Aztán jöttek olyan, akkor még bizonytalan eredetű hírek, hogy nem volt hiábavaló a vágyakozás, lesz ilyen étterem a városban. 

Fett Krisztián alpolgármester közösségi oldalán eloszlatta a kételyeket: 

– Igen, jön a KFC! Találgatások árasztották el a közösségi médiát, hogy hol fog Móron nyitni a népszerű gyorsétterem. Hivatalos forrásból tájékozódva arról értesültem, hogy a sokak által várt beruházás a 81-es főút mellett, az egyik népszerű bevásárlóközpont melletti területen fog megvalósulni–fogalmazott Fett Krisztián alpolgármester. 

A hír nagy port kavart a közösségi oldalon, sok embert érve el. A kommentek tanúsága szerint sokan örültek ennek a változásnak, és persze többen jelezték, hogy az egészséges, tudatos táplálkozás fontos része kell, hogy legyen a mindennapoknak. Volt, aki az új étterem megjelenését fejlődésnek nevezte, míg mások szerint legalább ennyire, ha nem fontosabb lenne a négysávos 81-es és a bevásárlóközpontok közelében is elhaladó helyijáratok léte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában