Lebocz Tamás gyógyulásáért

2024.01.15. 16:30

Jótékonysági koncertet szerveznek Nagyvelegen

Agydaganatos fiatalnak gyűjtenek Nagyvelegen. Január végén jótékonysági koncertet is rendeznek, melynek bevételét Lebocz Tamás gyógyulására ajánlják fel.

Borsányi Bea

Az egyik fellépő, a móri One More Time zenekar

Forrás: One More Time zenekar közösségi oldala

Az eseményt szervező, szintén nagyvelegi illetőségű Géringer Tamás korábban maga is zenélt és jótékonysági koncerten is fellépett. Innen jött az öltet egy hasonló megszervezésére, melyet január 27-én 19 órától tartanak a polgármesteri hivatal tornatermében (Móri u. 2/a). – A fiatalember támogatására többen is összefogtak Nagyvelegen, illetve a közeli Móron is, de értelemszerűen nagyobb összeget senki nem tud felajánlani. Egy koncert viszont remek alkalom lehet a gyűjtésre – mondta a feol.hu kérdésére az ötletgazda, akit a koncert megszervezésében teljes mellszélességgel támogatott Nagyveleg polgármestere is. 

A koncerten négy együttes lép fel: a móri illetőségű One More Time, valamint a BlueStop, a Blokk Duó és a Pearls, akik Balaton környékiek, illetve fővárosiak. Mindannyian „jól fogyasztható” zenéket, feldolgozásokat játszanak, amelyeket sokan szeretnek. A koncertet maratonira tervezik, az együttesek mindegyike nagyjából egy órát játszik majd, a zenére bátran lehet táncolni is! A belépőjegy árán felül lehetőség lesz támogatói jegyek vásárlására is, aki tehát többet adna Tamás gyógyulására, vehet még jegyeket. Akik pedig nem tudnak elmenni a koncertre, de szívesen segítenének, azok Nagyvelegen Géringer Tamásnál tudnak támogatói jegyet vásárolni. A településen kívül élők az önkormányzatnál kaphatnak információt, ha támogatnák Lebocz Tamás gyógyulását. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában