Probléma

2024.01.17. 20:00

Ismét gond van a közvilágítással egy fehérvári szakaszon – de már folyik a hiba elhárítása

Már korábban is probléma volt, hogy Székesfehérváron a Gyöngyvirág Óvoda és az építési terület közötti gyalogos szakaszon nem működtek a lámpatestek. Ám, megkeresésünk után nem sokkal az építkezés kivitelezője, az SHS az E.ON munkatársaival közösen helyreállította a közvilágítást.

Déri Brenda

Fotó: FMH-Archív / DB

Néhány nappal ezelőtt azonban ismét kaptunk egy olvasói megkeresését, miszerint a legutóbbi hiba javítása óta ugyan valóban működtek a lámpatestek, de egy ideje ismét teljes a sötétség a gyalogos átjárón. Az olvasói észrevételt továbbítottuk az E.ON-nak, akik a következőkről tájékoztatták a feol.hu-t:

– Az említett területen, a Gyöngyvirág Óvoda szomszédságában egy új bevásárlóközpont építése zajlik jelenleg. A beruházás során az áruház építtetőjének megbízásából új közvilágítási hálózat létesül a meglévő közvilágítás folytatásaként. Földmunkavégzés közben hiba keletkezett a közvilágítási hálózaton, melynek javítása már folyamatban van –.



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában