Minden jó, ha vége jó

2024.01.19. 10:25

Éjszakába nyúlóan dolgoztak a vizesek

Kecskés Zoltán

Illusztrációs kép - csőtörés.

Fotó: Fejérvíz

A hét közepén csőtörésből és vízhiányból is kijutott az egyes utcákban, Sárbogárdon. Összességében hét utcát is érintett valamilyen szinten a probléma. Az ügyben felkerestük a Fejérvíz sajtóosztályát, akik a következő választ adták kérdéseinkre.

„A szerdai nap folyamán, a délutáni órákban Sárbogárdon a Balassi Bálint utcában meghibásodott az üzemeltetésünkben lévő NA 80 mm-es ivóvíz vezeték. Az egyik ingatlan bekötővezetékének a gerincvezetékhez történő csatlakozásánál lépett fel a probléma. Kollégáink a meghibásodást megjavították, azonban a leürített vezetékszakasz üzembe történő visszahelyezése folyamán egy újabb csőtörés keletkezett. Kollégáink azon a szakaszon is elvégezték a javítási munkákat, ehhez újra ki kellett vonni üzemből az érintett szakaszt. A vízszolgáltatás az éjjeli órákban újra helyreállt. Köszönjük a Balassi Bálint, Abai, Katona, Honvéd, Tüzér, Százados utca és Vajer köz lakóinak türelmét!”

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában