Változás

2024.01.20. 15:52

Csak a busznak szabad a bejárás – megváltozott a forgalmi rend

Fontos változás történt a Hősök tere egyirányú útszakaszán, a módosítást a helyközi autóbuszjárat feszes menetrendje indokolta.

Héjj Vivien

Már felkerült a kiegészítő tábla, mely szerint reggel 5 és 7 óra között az autóbusz mindkét irányból behajthat

Forrás: Ráckersztúr Község Önkormányzat hivatalos oldala

Az önkormányzat közösségi felületén közzé tett tájékoztatás szerint módosult a forgalmi rend a ráckeresztúri iskola környékén. A változás a Hősök tere egyirányú szakaszát érinti.

– Hősök terén az iskola előtti egyirányú útszakaszra a Bajcsy-Zsilinszky utca felől az Ady Endre utca felé a Volánbusz Zrt. kérésére a képviselő-testület a behajtást reggel 5 és 7 óra között engedélyezte a helyközi autóbusz járat számára, az erre utaló kiegészítő táblát kihelyeztük. A kérés egyetlen járatot érint, ami Martonvásárról érkezik reggel 6 órakor és indul vissza a Hősök téri megállóból Martonvásárra – adta hírül Ráckeresztúr önkormányzata.

A változtatást az indokolta, hogy a szóban forgó járat menetideje olyannyira feszes, hogy a buszvezetőnek nincs ideje arra, hogy elmenjen a falu határán túli körforgalomig, és ott forduljon vissza.

Az önkormányzat kéri a közlekedőket, hogy az iskola előtti szakaszon a forgalmi rendet a gyermekek biztonsága érdekében továbbra is szíveskedjenek betartani.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában