Nagy segítség!

2024.01.18. 12:30

1 millió forint értékű tetőadományt kapott a Herosz Fehérvári Állatotthon

350 négyzetméter lefedésére elegendő trapézlemezt kapott a Zensteeltől a Herosz, amelynek egyik épülete megrongálódott a csapadékos időjárás miatt.

Déri Brenda

Fotó: Herosz /Facebook

A segítségkérő posztra, amelyben a tető rossz állapotáról ír a menhely felfigyelt az építőipari cég is, akik felajánlották, hogy állják az új tető teljes anyagát. Így Tóth Zoltán tulajdonos, ügyvezető 350 m2 lefedésére elegendő új trapézlemezt ajánlott fel a megrongálódott tetőszerkezet felújítására, annak minden szükséges tartozékával – adta hírül az adományozó közösségi oldalán, ahol egy videót is megosztottak az anyagok odaszállításáról. A videóban továbbá Krepsz Gyöngyi, a Herosz vezetője arról beszél, hogy napi szinten 200-250 állatot gondoznak és a felújításra gyakorlatilag már nincs forrásuk, így hatalmas segítséget jelent neki a felajánlás. 

Az állatotthon készített egy saját videót is, melyben Jesch Márton kereskedelmi igazgató, kezében egy örökbefogadásra váró kutyussal, Nidával szerepel. Mint elhangzott, a cégtől nem áll messze a menhelyek támogatása, korábban is előfordult már, hogy besegítettek egy-egy menhelynek. 

– Marci 1 millió forint értékű trapézlemezt hozott a megrogyott tetőinkre! Asszisztense Nida, “a kulcstartó”, aki az interjú alatt kiváló emberismeretről tett tanúbizonyságot, nézzétek csak a reakcióit. Hálás szívvel köszönjük az adományt – áll a Herosz bejegyzésében. Nidát egyébként azóta már örökbefogadták. 

A felajánlás és az arról készült videók hatalmas népszerűségnek örvendenek a közösségi médiában. A Herosz videója már több mint 80 ezer embert ért el eddig. Bíznak benne, hogy a cég támogatása követendő példaként szolgál a többi vállalkozónak, vállalatnak a társadalmi felelősségvállalás fontosságáról. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában