Mesés látvány

2023.12.26. 12:00

Varázslatos naplemente és reggeli fények a Sóstón (galéria)

Horváth-Buthy Lilla

Akik kedd reggel döntöttek úgy, hogy túrázni indulnak, talán ők sem panaszkodtak a látványra.

Fotó: Horváth-Buthy Lilla / FMH

Ahogy hétfőn a feol.hu megírta, december 25-én karácsony első napján csodás látványban lehetett része annak, aki elkapta a naplementét. Cikkünkben azt írtuk, van, aki szerint, ha naplementekor vörös az ég, akkor másnap napos idő vár ránk, mások szerint viszont szélre számíthatunk. Továbbra is biztatjuk olvasóinkat, küldjenek fotókat az égi tüneményről. 

Tekintse meg galériánkat, milyen látvány fogadta hétfőn a Sóstó Természetvédelmi Terület és Sóstó Látogatóközpontban kirándulókat. A képre kattintva lapozható galéria nyílik:

Sokan döntöttek úgy karácsony első és második napján, hogy a fehérvári lápvidéken keresnek menedéket az újabb és újabb ünnepi repeta (szóval a kapitulált akaraterejük) elől. A tavaszias melegben sétálók rózsaszínre festett égboltot és csendet kaptak jutalmul, amiért a Sóstó friss levegőjére „léptek”. Az olvadás és az esőzés miatt több helyen kiöntött a víz, ezért a vízhatlan túrabakancsot jó szívvel ajánljuk a programhoz. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában