Ünnepi partival és díszebéddel zárták az évet a felsővárosiak

2023.12.15. 08:00

Ünnepi hangulatban zárta az évet a "Nem csak a 20 éveseké a világ" Nyugdíjas Klub

A "Nem csak a 20 éveseké a világ" Nyugdíjas Klub 25. évfordulójának ünnepi hangulatában zárta az évet a közösség.

Hajdú Marianna

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Bognár Mária, a klub vezetője, a meghitt rendezvényen köszöntötte a jelenlévő tagokat és a meghívott vendégeket. Az eseményen díszvacsorával és pezsgős köszöntővel ünnepelték az adventi időszakot és a karácsony közeledtét. A klubvezető beszédében kihangsúlyozta a közösség jelentőségét és a tagok által nyújtott támogatást. Hangsúlyozta, hogy ez az évzáró buli nem csak egy parti, hanem egy lehetőség a köszönetnyilvánításra és a szeretet ünneplésére. A rendezvényen számos helyi önkormányzati képviselő is részt vett, köztük Zentai Zsolt tanácsnok, Földi Zoltán képviselő, Deák Lajosné képviselő, Krainhofferné Karafi Gabriella, valamint Viza Attila képviselő.
 A klub tagjai a szépen feldíszített asztaloknál élvezték a gondosan előkészített, ízletes ebédet, melyet finom rétes koronázott meg. Az délután a klub himnuszának dallamai töltötték meg a termet, melyeket a különféle slágerek követtek. Az órákig tartó tánc, zene és ének biztosította, hogy mindenki jól érezze magát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában