"Végre megint értjük egymást!"

2023.12.12. 19:05

Pál Feri atya tartott teltházas előadást a Szent István Művházban

Ismét megtöltötték a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház egyik termét az érdeklődők, akik Pál Feri atya "Végre megint értjük egymást!" című előadására voltak kíváncsiak.

Déri Brenda

Fotó: Fehér Gábor / FMH

A RÉV Ambulancia szervezésében Pál Feri atya ismét előadást tartott Székesfehérváron december 11-én este. A "Végre megint értjük egymást! című előadásnak csakúgy, mint a többinek a megelőzés a célja, hogy azok a párok vagy épp családok, akik lelki gondokkal küzdenek megoldást, válaszokat találjanak az őket nyomasztó problémákra. Farnas István szerevező elmondta az ilyen és ehhez hasonló előadások segíthetnek áthidalni a párok közti kommunikációt, hiszen azzal talán már mindenki találkozott, hogy akárhogy is szeretné megértetni magát a másik féllel valamiért nem úgy megy át az üzenete, ahogy ő azt szeretne.

Fotó: Fehér Gábor / FMH

Pál Feri atya előadásai olyannyira nagy érdeklődésnek örvendenek, hogy az arra szóló jegyeket szinte azonnal elkapkodják. A képeket látva, pedig talán mondanunk sem kell, hogy a mostani alkalommal nagy sikert aratott.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában