Újra kinyílt a karácsonyi ajándékok csodálatos világa

2023.12.13. 07:00

Örömmel teli pillanatok a Velencei Gyermekotthonban

Kedden a Velencei Gyermekotthonban ragyogó mosolyok és ajándékok töltötték be a teret, amint a Fejér Vármegyei Önkormányzat és Tessely Zoltán képviselő ajándékokkal lepte meg az otthon kis lakóit.

Hajdú Marianna

Forrás: Dr. Molnár Krisztián közösségi oldala

Több éves hagyomány, hogy a Fejér Vármegyei Önkormányzat és Tessely Zoltán országgyűlési képviselő közösen ajándékokkal lepi meg az otthon kis lakóit, és idén sem volt ez másként. Az édességek, a karácsonyfa és gyümölcsök mellett az otthon által igényelt társasjátékok és fejlesztő játékok is helyet kaptak az ajándékcsomagokban.

Az esemény során az intézmény lakói szeretettel fogadták az adományokat átadókat. A vendégek sem távoztak üres kézzel: a gyermekotthon lakói kis karácsonyi műsorral és saját készítésű figyelmességekkel fejezték ki hálájukat az érkező vendégeknek. Molnár Krisztián, a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnöke elmondta, hogy az adományok átadása mindig különleges élmény számukra, hiszen a gyerekek boldogságát látni az arcukon, amikor megkapják a vágyott ajándékokat, igazi örömteli pillanatokat teremt.

A Fejér Vármegyei Gyermekvédelmi Otthon Velencei Gyermekotthonában a látogatás, az ajándékok és a karácsonyi ünnep a kis lakók számára is felejthetetlen pillanatokat hozott.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában